Wat is mijn pensioenleeftijd?

by - februari 28, 2017Heb je de uitzending van Radar gezien gisteravond? Ze vertelden dat de pensioenleeftijd niet klopt op de site van mijn pensioenoverzicht. Ik ga richting mijn pensioen dus dit soort dingen interesseert mij altijd.

Wil je het ook zien klik dan hier Radar

Eerst maar even checken of er inderdaad een verschil is.

Leeftijd pensioen via independer als ik het hier check kan ik met 68 jaar met pensioen. Op de site van mijn pensioen overzicht is dit 67 jaar en 3 maanden. Klein verschilletje zeg maar.

Wil jij weten wanneer je met pensioen kan gaan? Check het hier AOW leeftijd

Op de site van Independer vindt je hier naar Pensioenoverzicht een uitgebreid invulscherm waar je even voor moet gaan zitten en het geeft je een goed overzicht hoe jij er voor staat en of je wel met pensioen kan gaan.

Het heeft mij in ieder geval een goed inzicht gegeven en dat ik nog even door moet gaan met onze financiële buffer.You May Also Like

2 reacties

 1. Toch best vreemd dat er verschillende rekenmethodes circuleren. Voor de grap even voor mezelf gekeken. 65 had ik niet verwacht uiteraard, maar de 70 jaar en 6 maanden! die tevoorschijn kwam ook echt niet. We gaan nog 30 jaar door met geld verdienen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Anne Marie, ik was eigenlijk ook wel verbaasd toen ik ging kijken. Het zet je ergens best wel even aan het denken. Ik visualiseer dan ook gelijk al mijn collega's op kantoor die dan straks allemaal hetzelfde werk blijven doen en tussen de 65 en 70 zijn.
  Ik heb even zitten rekenen dat ik straks meer dan 50 jaar heb gewerkt, dat is waarschijnlijk meer dan de helft van mijn leven.

  Bedank voor je reactie.
  Groetjes
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.