Verhuisd

by - oktober 15, 2017

Ik ben verhuisd naar een goedkoper ‘huis’

Niet echt naar een ander 'huis' maar het voelt wel even zo,


ik heb namelijk mijn blog van WordPress naar Blogger verhuisd! Waarom dat leg ik je hieronder uit.
In januari ben ik gestart met Tanja Kiest. Nooit met een ambitie om geld te verdienen met bloggen maar om mijn manier van sparen en besparen neer te zetten met de gedachte als er maar een iemand is die er iets aan heeft, dan was het goed. Wel heb ik toen bij Wordpress een eigen domeinnaam gekocht en werd mijn blog gehost dat kost mij 9,95 euro per maand.
Per 1 november ga ik minder werken, een bewuste keuze. Dat betekent meer vrijheid maar ook minder inkomsten. Het sparen en besparen komt daarom weer echt om de hoek kijken dus heb ik een beslissing genomen v.w.b. mijn eigen blog.
Mijn blog op wordpress loopt nog even door maar vanaf januari stopt deze en dat betekent dan gelijk een besparing van 9,95 per maand. Niet veel zou je zeggen maar ik heb de afgelopen jaren wel geleerd dat alle kleine beetjes helpen.
Om niet alle berichten verloren te laten gaan en anderen een kans te geven om mijn posten te blijven lezen heb ik mijn blog van Tanja Kiest met alle posten overgezet naar blogspot. Waarom? Omdat het aan de ene kant zonde is als mijn posten ineens weg zouden zijn en ik heb de afgelopen maand mijn statistieken eens in de gaten gehouden en het bleek dat ondanks dat ik niet veel schreef de posten wel regelmatig worden gelezen.
Voorlopig blijft Tanjakiest.nl gewoon online maar je kunt me dus op hier ook blogger vinden onder dezelfde naam (KLIK)  tanjakiest (tanjakiest.blogspot.nl) dus wil je mij blijven volgen dan kan dat daar.
Daar ga ik ook weer verder met de blog die ik al sinds 2010 heb Homemade Moments. Omdat ik het wel leuk vind om ook zo af en toe eens over iets anders te schrijven. Je kunt me hier vinden: https://homemade-moments.blogspot.nl/

You May Also Like

0 reacties

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.